Loading...

Storbilverksted

Kontakt oss på 73 95 66 50!
Home / Storbilverksted

Kontakt oss

Lastebil

Nik. Haugrønning AS tilbyr et stort og profesjonelt lastebilverksted og har godkjent utstyr for reparasjoner.

Vi har også tankbilverksted. Se mer

Åpningstider:
Mandag – Fredag   07.00 – 15.00

Du holder deg konkurransedyktig med HIABs lastebilkraner, uansett om virksomheten avhenger av tunge løft, raske lastesykluser eller høy presisjon – eller alt dette. Ingen annen lastebilkran kan skilte med en slik kombinasjon av styrke, kontroll, sikkerhet og pålitelighet. Se hvorfor ditt valg av lastebilkran kan utgjøre en så stor forskjell.
HIAB utviklet verdens første lastebilkran i 1944, og i dag finnes det en HIAB lastebilkran for de fleste behov og oppgaver. Utforsk vår serie av HIAB lastebilkraner, og ta kontakt i dag for å finne den perfekte løsningen.

En MOFFETT påhengstruck er det ideelle produktivitetsverktøyet for å levere mer i virksomheten – og for å øke fortjenesten. Mer presisjon, mer allsidighet, mer lønnsomhet, mer konkurransefortrinn.
Med en MOFFETT påhengstruck kan sjåførene losse lasten uten å vente på assistanse. Den økte effektiviteten resulterer i bedre logistikk og økt fortjeneste.
MOFFETT påhengstrucker passer perfekt bak på lastebilen eller traileren uten å ta opp verdifull lasteplass. Du kan transportere flere varer og øke fortjenesten. Du demonterer og gjør den klar for bruk på mindre enn ett minutt.

LOGLIFT
Hvis det er tømmertransport du driver med, kan du holde deg produktiv med solide og pålitelige LOGLIFT tømmerkraner fra Hiab. Enten tømmeret er i full lengde eller kappet opp, hjelper våre LOGLIFT-kraner deg med å frakte det effektivt til sagbruket eller papirfabrikken – når som helst på året og i all slags vær og vind. Uten å svikte deg. Se hvorfor ditt valg av tømmerkran utgjør en så stor forskjell for din ytelse.
JONSERED
hvis du jobber med resirkulering, garanterer JONSEREDs resirkuleringskraner hastigheten og slitestyrken du krever. Det spiller ingen rolle om du transporterer glass, metall, tømmer eller avfall: JONSERED fungerer uansett hvor lang arbeidsdagen er og uansett hvor tung lasten er.

Uansett om du transporterer store enheter, avfall, grus, metallavfall eller utstyr i containere, holder du deg konkurransedyktig med MULTILIFT krokløftere og liftdumpere. Våre krokløftere og liftdumpere gir deg markedsledende produktivitet og pålitelighet, og det du trenger for å takle utfordrende godshåndtering. Se hvorfor ditt valg av krokløftere og liftdumpere kan utgjøre en så stor forskjell for din ytelse.

Alt handler om tid. Det er derfor ZEPROs bakløftere alltid leverer. Hver time du transporterer varer uten avbrudd, sparer deg for tid – og penger. ZEPROs kvalitetsbakløftere, originaldeler og lokal service gjør at du kan holde lastebilene i gang og sikre optimal flyt av varer.